Tegeltje met tekst

Tegeltjes met een tekst, maak een tegeltje met tekst!

Tegeltje met tekstJe kan veel manieren bedenken om aan iemand een persoonlijk cadeau te geven. Vaak wordt dat gedaan bij een geboorte van een kind maar ook voor een collega die bijvoorbeeld 25 jaar bij een baas werkt. Ook een vertrekkende collega die zijn pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt is een persoonlijk cadeau een leuk aandenken. Hij zal dan daarvoor van zijn baas een cadeau kunnen krijgen met eventueel een envelop met geld. Het is een leuk aandenken als hij daar ook wat blijvends voor zal ontvangen. Dat kan men doen in de vorm van een fles wijn met daarop een etiket van de zaak waar hij gewerkt heeft met een leuke spreuk.  Klik op onderstaande link om de mooiste tegeltjes te maken met een eigen tekst (tegeltje met tekst).

Bekijk hier alles over leuke tegeltjes met tekst maken >>

Tegeltje met tekst, een origineel presentje:

Tegeltje met jouw eigen tekst erop!
Het is ook een leuk aandenken, voor een vertrekkende collega, om hem een als aandenken, naast de envelop met geld, een tegeltje mee te geven. Op het tegeltje kan men dan een spreuk laten plaatsen (tegeltje maken) die echt op hem persoonlijk slaat. Wanneer men de spreuk rondom een foto van zijn naaste collega’s plaatst zal dat een zeer mooi aandenken zijn. Steeds zal hij, wanneer hij tegeltje ziet, terugdenken aan al de jaren die hij samen met de collega’s heeft doorgebracht. Dit dan zowel in de goede als minder goede tijden (tegeltje met tekst).
Enkele spreuken zouden kunnen zijn;

 • Vele handen maken licht werk.
 • De zon schijnt voor allen.Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je kan er genoeg vinden die van toepassing zijn op je collega.
  Tegeltjes met spreuken worden al heel lang gebruikt. Er zijn personen waarbij het toilet vol hangt met dergelijke tegeltjes. Soms kan dat ook wel weer te veel van het goede zijn.
  Er zijn meerdere webshops waarop je tegeltjes voor verschillende doeleinden kunt bestellen. Wanneer je niet de juiste spreuk of tekst tegenkomt kan je er altijd nog wel een op laten plaatsen. (tegeltje met tekst)Voor andere gebeurtenissen zou je de volgende spreuken kunnen bestellen;- Het huwelijk is net een sprookje, als ik thuiskom zit er een heks op de bank.
  – Zoals de Wifi thuis is, is ie nergens.
  – Eigen haard is goud waard.

  Over het algemeen zijn het altijd wel doordenkertjes die op een tegel staan. Soms kan je er lachen en soms zou je er om moeten huilen. De leuke spreuken zijn makkelijk terug te vinden op het internet of direct via www.tegeltjes.com/spreuken. Wanneer je meer te weten wilt komen over het maken van een teksttegeltje dan kan je op www.prachtigkado.nl/spreuken alle leuke spreuken terugvinden en het maken van tegeltjes.

Meer informatie over tegeltjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *