Tegeltjes wijsheid

Tegeltjes met een wijsheid! De allerleukste tegeltjeswijsheid!

Tegeltjes wijsheidEr zijn heel veel wijsheden bekend en als we erover zouden vragen, weet je er hoogstwaarschijnlijk al een aantal op te noemen. Een tegeltje met wijze spreuken zagen we vroeger al vaak als decoratie in de woning hangen en daar is niets aan veranderd. Want nog altijd is het hartstikke leuk. Kies er daarom een uit of ga zelf aan de slag! Op deze pagina kom je meer over unieke tegeltjes wijsheid, grappige tegeltjes met wijsheden en meer leuke informatie over het maken van een leuk tegeltje.

Bekijk hier meer over het maken van tegeltjes >>

Wijsheden zijn van alle tijden

Die leuke oude tegeltjes zien we nog vaak terug. Een wijsheid is immers van alle tijden en wordt daarom nooit saai. Ze herbergen altijd een mooie waarheid. Kijk daarom eens in onze lijst met wijsheden of maak jouw eigen tegeltje met een wijsheid erop (tegeltjes wijsheid). Er zijn namelijk zeer veel verschillende mogelijkheden waarbij je zo’n tegeltje kunt gebruiken. We zullen hier een aantal mogelijkheden noemen.

  • Een leuk cadeau omdat iemand net zijn of haar diploma heeft gehaald
  • Een goede vriend of vriendin is jarig, daar hoort een cadeautje bij
  • Een tegeltje om te geven bij een huwelijk, eens iets anders dan een kaart

Zo zie je maar dat er heel wat mogelijkheden zijn om een tegeltje weg te geven. Echter bedenk je wel dat dit niet altijd nodig is. Je kan ook zelf een aantal leuke tegeltjes ophangen in huis. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, in de keuken of het toilet. Een lege muur is hierdoor gemakkelijk te decoreren of die oude decoratie maakt eens plaats voor iets anders. Zo hou je het jouw huis levendig en aangenaam.

Tegeltjes wijsheid:

Zelf bedenken of niet?

Ga je zelf een wijsheid bedenken of kies je een mooie wijsheid die al bestaat? Het is helemaal aan jouw bij het maken van een tegeltje met wijsheid. Wanneer je inspiratie zoekt hebben wij alvast een aantal mooie voorbeelden klaarliggen. Of kijk gewoon op het internet naar het grote aanbod aan mogelijkheden en ga vervolgens aan de slag. Kies dus ook een mooie wijsheid en deel het met anderen of gebruik dit mooie tegeltje in jouw eigen huis. Klik op onderstaande link om jouw tegeltjes wijsheid te maken op een echt tegeltje! Veel plezier met het uitzoeken van de allerleukste tegeltjes!

Bekijk hier alles over het maken van een tegeltje >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *