Tegeltje met logo

Een tegeltje met jouw logo? Een waanzinnig relatiegeschenk of promotioneel artikel!

Tegeltje met logoEen pen, bloknoot of misschien toch een mok om weg te geven aan klanten. Echter is dat nog wel zo uniek in deze tijd? Nee, natuurlijk niet. Heel veel bedrijven hebben dit al gedaan en daarom is een tegeltje met jouw logo (tegeltje met logo) een leuke nieuwe oplossing. Kom hieronder meer te weten over het maken van een tegeltje met jouw eigen logo!

Bekijk hier meer over het maken van een tegeltje >>

Waarom een tegeltje met jouw logo?

Vandaag de dag geven veel ondernemingen een leuk cadeautje weg. De redenen zijn hiervoor verschillend. Het kan immers gaan om het versterken van jouw imago of juist als aardigheid weggegeven worden. Het is belangrijk dat klanten jouw bedrijf blijven onthouden en we zien steeds meer mogelijkheden hiervoor in de praktijk. Van speciale pennen, mokken tot en met sleutelhangers. Echter is dit niet een beetje achterhaald geworden? Wordt creatief en ga zelf aan de slag met jouw eigen tegeltje. Zo geef je altijd een cadeau van waarde aan al jouw trouwe klanten.

Leuke voorbeelden van een tegeltje met logo

Hoe moet je dan zoiets aanpakken? Misschien heb je al een vaag idee of wie weet komt er nog helemaal niets naar boven. Denk dan eens aan de volgende opties.

  • Een tegeltje met jouw logo
  • Een tegeltje met een bedrijfsvisie
  • Een tegeltje met jouw slogan

Een tegeltje met jouw bedrijfslogo is een schitterend cadeau om weg te geven en ook vooral om te krijgen. Een mooi logo willen we immers maar al te graag naar kijken en kan ook nog eens een leuke decoratie zijn. Als tweede voorbeeld gaven we de bedrijfsvisie. Want ook dat is een belangrijk onderdeel van iedere onderneming. Het is een belangrijke motivatie voor veel klanten om juist bij jouw onderneming te kopen. De slogan is dan ook een mooi voorbeeld. De korte maar zeer krachtige zin prikkelt iedereen en blijft ook vaak hangen. Het zijn al met al belangrijke dingen waarmee de klant jouw bedrijf herinnerd.

Wil jij dus ook een uniek cadeau weggeven aan belangrijke klanten? Ga dan aan de slag en maar vandaag nog jouw allereerste tegeltje met logo.

Bekijk hier alles over logotegeltjes bedrukken >>

Meer informatie over tegeltjes bedrukken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *