Tegeltje met foto

Een tegeltje met een foto erop? Een origineler cadeau kan niet!

Tegeltje met fotoJe kan aan een persoon die je liefhebt een persoonlijk cadeau geven. Vaak is het moeilijk om dat uit te zoeken. Toch zijn er mogelijkheden genoeg voor iedere situatie. Wanneer er een kleinkind is geboren dan kan je bijvoorbeeld een truitje kopen waarop de naam van de baby is geborduurd. Je kan het anders doen. Je zou aan opa en oma een cadeau kunnen geven waar ze zeker heel blij en verrast van zullen zijn. Hieronder kom je meer te weten over het maken van een tegeltje met foto. Heel veel plezier met het maken van een uniek tegeltje met uw eigen foto.

Bekijk hier alles over fototegeltjes >>

Uw eigen tegeltje met foto maken?

  • Tegeltje met foto

Je kan, wanneer er een kleinkind is geboren, aan opa en oma een tegeltje geven met daarop de foto van hun kleinkind. Het zal extra mooi worden wanneer je onder de foto een tekst laat plaatsen. Met een dergelijk cadeau, ondanks dat het niet duur is, zullen ze zeer blij zijn. Zij zullen het een prominente plaats geven, zodat iedereen die binnenkomt, het tegeltje zal zien. Ook kan men als gewoonte jaarlijks, wanneer het kleinkind een jaar ouder wordt, een tegeltje geven met de foto erop. Dat kan je dus jaarlijks herhalen. Voor opa en oma zal dat zeker niet gaan vervelen. Zij zullen de tegeltjes zeker een plaats geven die iedereen zal kunnen zien. Ze kunnen dan gemakkelijk een gesprek beginnen over hun kleinkind en laten zien hoe trots ze wel niet zijn.

  • Persoonlijke cadeaus

Ook voor een vertrekkende collega is een tegeltje met eventueel een passende tekst en/of foto van zijn naaste collega’s een leuk aandenken. Wanneer men daarbij dan een envelop met geld geeft heeft men naast het geld ook een tastbaar cadeau. De vertrekkende collega zal daar zeker blij mee zijn. Steeds zal hij aan de collega’s terugdenken wanneer hij de tekst en de afbeelding ziet. Dat is natuurlijk een mooi gebaar. Er zijn natuurlijk meer verschillende soorten persoonlijke cadeaus te bedenken maar dit is er een van. Ga dus niet alleen uit van de kostprijs maar kijk naar iets wat blijvende herinneringen zal blijven oproepen.

Bekijk hier meer over het maken van een tegeltje met eigen foto >>

Meer informatie over tegeltjes maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *