Tegeltje maken

Maak vanaf nu jouw eigen tegeltje!

Tegeltje makenEen leuk en vooral uniek cadeau of decoratie. Hoe doe je dat nog vandaag de dag? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en wat maakt het nu speciaal? Kijk dan eens naar het maken van jouw eigen tegeltje. Met een leuke tekst of afbeelding heb je straks iets om echt trots op te zijn. Op deze pagina kom je veel meer te weten over het maken van een tegeltje. Veel plezier met het maken van een tegeltje (tegeltje maken tip)!

Bekijk hier de leukste tegeltjes >>

Jouw eerste tegeltje maken?

Hoe pak je dan zoiets aan? Misschien weet je namelijk nog helemaal niet wat erop moet komen te staan. Daarom geven we graag een aantal handige tips om jouw op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende mogelijkheden die er zijn door een tegeltje te laten maken.

  • Een tegeltje laten maken met een speciale tekst
  • Een tegeltje met een wijsheid
  • Een foto die een mooie herinnering bij zich draagt

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden en misschien heb je al een aardig idee van datgene waar jij naar op zoek bent.

Een tegeltje als decoratie?

Nog op zoek naar een leuke decoratie? Ook dan is een tegeltje maken een uitstekende keuze. Denk bijvoorbeeld aan een leuke spreuk zodat je het vervolgens in het toilet kunt hangen. Of misschien een aantal tegeltjes met verschillende unieke foto’s om als herinnering aan de muur in de woonkamer of slaapkamer te hangen. Een lege muur is dan al snel opgevuld en dat is ook nog eens op een geheel nieuwe manier gedaan.

Een Tegeltje om weg te geven?

Is er binnenkort een goede vriend of vriendin jarig? Iemand geslaagd voor zijn of haar studie? Dat is natuurlijk een mooi moment om een leuk cadeautje te geven. Ook dan is een tegeltje erg leuk (tegeltje maken tip). Want met een speciale tekst of foto geef je iets wat echt van waarde is. Het is iets heel anders dan wat we normaal gesproken geven en geheel uniek.

Bekijk hier meer over het maken van een tegeltje >>

Wacht dus niet langer en ga vandaag nog aan de slag met jouw allereerste tegeltje!

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *