Grappig tegeltje maken

Grappig tegeltje makenAltijd al een grappig tegeltje willen laten maken, bijvoorbeeld voor iemand die jarig is, misschien wel afscheid gaat nemen van zijn of haar carrière of misschien wel om eens iemand lekker voor schut te zetten? Al eens gedacht aan het maken van een heerlijk truttig tegeltje met een waanzinnig grappige afbeelding erop, of misschien wel een leuke uitspraak? Er zijn talloze leuke teksten te bedenken maar er zijn ook vele leuke al bedacht, zo kan je denken aan spreuken voor een verjaardag, 65 jaar spreuken (afscheid spreuken) maar ook leuke andere spreuken. Op deze pagina kom je enkele leuke spreuken tegen welke leuk zouden kunnen zijn voor op tegeltjes om deze extra grappig te maken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuk tegeltje (Grappig tegeltje maken)!

Bekijk hier de leukste tegeltjes die je kunt maken >>

Grappig tegeltje maken?

Tegenwoordig is een origineel cadeau bedenken nog een pittig moeilijke klus. Maar wij hebben nu de perfectie oplossing: een tegeltje customizen. Bij onze website kun je dit laten doen. Het is het perfecte cadeautje voor een verjaardag of jubileum en de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo hoef jij niet met lege handen of alleen een goed gevulde envelop aan te komen op een feestje. Het leuke aan dit cadeau is dat je mensen blij kan verassen met een enorm persoonlijk geschenk. (Grappig tegeltje maken)

Ook is het mogelijk om afbeeldingen op een tegeltje te laten zetten. Op die manier kun je al jouw dierbare herinneringen op een leuke manier ophangen in huis. Dat is weer eens wat anders dan al die fotolijstjes. Laat je creatieve geest zijn gang gaan en tover jouw saaie muur om tot een muur vol tegeltjes met daarop foto’s van vrienden en familie. Het is origineel en ziet er ook nog eens ontzettend gezellig uit. Nog een leuk idee is om van elke jaarlijkse vakantie een foto op een tegeltje te laten zetten en zo als het ware een tegeltjes tijdlijn maken. Dit zal je even terugbrengen naar die heerlijke tijden waar je zo genoten hebt.

Een andere optie is om op een tegeltje een logo te laten zetten. Bijvoorbeeld van je bedrijf of sportvereniging. Voor bedrijven is het leuk voor in het bedrijfspand maar ook voor in kerstpakketten. Op die manier verspreid je de naam van je bedrijf en kun je het aantal klanten vergroten. Ook voor scholen is het leuk om alle leerlingen die van school af gaan een tegeltje met het schoollogo mee naar huis te geven. Op die manier hebben ze een tastbare herinnering aan hun schooltijd en zullen ze nog eens aan hun jeugd terugkijken. (Grappig tegeltje maken)

Kortom, er zijn erg veel mogelijkheden als het neerkomt op tegeltjes laten bedrukken. Of het nu voor jezelf is of voor een ander!

Bekijk hier de grappige tegeltjes en meer >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *